Gitaarles in Deventer, Colmschate, Epe en Vaassen.

Gitaarles in Deventer, Colmschate, Epe en Vaassen

Wil je graag gitaarles van een ervaren gitaardocent, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Als voormalig “Leeuwenkuil – docent” heb ik veel ervaring opgedaan met het lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassen.
Sinds 2017 ben ik als zelfstandig gitaardocent werkzaam in Deventer, Colmschate en Bathmen.

GITAARLES VOOR KINDEREN
Vrijwel alle kinderen houden ervan om muziek te maken. En dat is fijn, want muziek leren spelen stimuleert bij kinderen de ontwikkeling van de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden.
Bij beginnende gitaarleerlingen maak ik gebruik van bestaande gitaarmethodes die via eenvoudige liedjes en oefeningen een gedegen opbouw van het gitaarspel garanderen.

GITAARLES VOOR JONGEREN
Jongeren hebben vaak al een duidelijke muzikale voorkeur. Soms is dit een voorkeur voor bepaalde stijl. Dat kan klassieke muziek zijn, maar ook popmuziek, jazz, blues of traditionele muziek. In mijn praktijk probeer ik hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten.
Door de leerling kennis te laten maken met diverse muzikale stijlen kan een brede muzikale basis worden gevormd. Ook is het mogelijk om direct te focussen op die muziek waar de leerling een duidelijke voorkeur voor heeft.

GITAARLES VOOR VOLWASSENEN
Wou jij altijd al gitaar leren spelen, maar vind je jezelf te oud? Dat is onzin!
Je bent nooit te oud om te leren. Met veel plezier geef ik al jaren les aan volwassenen.
Lestijd en lesinhoud overleggen we samen.

GRATIS PROEFLES
Vraag hier een gratis proefles aan en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak. Ik vertel wat ik je allemaal kan gaan leren en ben benieuwd wat jij zelf graag wilt leren spelen op je gitaar.
Als je al een eigen instrument hebt, neem deze mee naar de proefles.
Ben je aan het einde van de proefles enthousiast geworden, dan kun je gelijk een vervolg afspraak maken!